Klänningar hittas nu lätt

Har du kanske under en längre tid surfat till, letat igenom och blivit galen på webbutik efter webbutik som aldrig har de klänningar online som du faktiskt eftersöker? Det är ett problem som man nu tagit fasta på när man valt att starta upp en sökmotor som inte enbart erbjuder sökresultat i text eller i bildformat, utan faktiskt erbjuder det i produktformat. Aldrig tidigare har det varit enklare att hitta klänningar online som nu. Sidan som erbjuder det heter Modeborgen och kan hittas om du Googlar efter Modeborgen.

Över 1000 klänningar online

klänningar onlinePå den siten kan du leta och gotta ner dig i en helt sjukt stor mängd av kläder och klänningar. Man säger sig ha över 1000 olika modeller av klänningar indexerade vilket åtminstone jag kan tycka låter helt sinnessjukt mycket, det är ändå bara från webbutiker i lilla Sverige som de hämtar sina produkter.

På sidan finns även många andra former av kläder, allt från kjolar, toppar, t-shirts, kavajer, strumpor, ja helt enkelt allt. Detta leder till att du som kund inte längre behöver leta igenom flera olika webbutiker för att hitta vad du faktiskt söker efter, det räcker med att du går till Modeborgen och där bara söker rätt på vad du vill ha, så kommer de skicka vidare dig till rätt butik där den produkten då finns tillgänglig.

Klänningen du ser på bilden till vänster är en av de som finns i Modeborgens index och är tillsynes indexerad från Nelly.com.

Hitta klänningar på andra sätt

Självklart kan du fortfarande hitta klänningar på diverse andra olika sätt om du så önskar. Bland annat att göra som du gjort tidigare genom att gå från butik till butik för att leta rätt på dendär perfekta klänningen. Det finns också ett par andra siter som är byggda på samma idé, vissa funkar bättre än andra, men enligt min åsikt så bör fortfarande modeborgen vara ditt förstahandsval när det gäller att söka efter kläder på nätet eftersom att de har ett så otroligt stort, brett och djupt sortiment att leta på, så att du nästan alltid med största sannolikhet hittar exakt vad du är ute efter.

Utvecklarna bakom siten har pratat om ett otroligt smart filtreringssystem i framtide också så att du som besökare får möjlighet att filtrera fram exakt den klänningen som du letar efter utefter olika specifikationer, det kan handla om allt från märke, prisklass, färger, storlekar m.m. Ska bli oerhört intressant att se vad det blir av detta, det skulle faktiskt kunna bli en otroligt bra grej av det hela om man nu ser till att göra det bra!

Många som utvecklar webbsiter gör det oftast lite halvtaskigt och aldrig perfekt. Dock har jag förtroende för killarna bakom Modeborgen, att de kommer göra ett mycket bra arbete med siten och i framtiden lyfta den till skyarna som kanske världens bästa sökmotor för mode på nätet? Nåja, allt för stora förväntningar kanske man inte ska ha, det finns ju trots allt konkurrenter som Amazon och Ebay som inte är små precis. 

Vill du läsa mer om själva plagget klänningen så kan du göra det på bl.a. Wikipedia, alternativt om du är bra på engelska kan du läsa om klänningens historia här. Men nu har du i alla fall fått lite tips på hur du hittar klänningar online på ett lite enklare sätt mot tidigare.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)