Snygga herrkläder på nätet

Då utbudet för oss män, på herrkläder på nätet är betydligt mindre än vad utbudet är för våra kära damer så gäller det verkligen att vi vet vart vi ska titta någonstans för att överhuvudtaget hitta något av varan som vi söker. Man kan uppskatta marknaden av kläder för män på nätet är ungefär en femtedel mot vad den är för damer, vilket gör att vi förvisso har färre plagg att leta igenom, men dem är ändå utspridda i de flesta butiker på nätet som säljer kläder online, bara i mycket mindre portioner än vad damkläderna är.

Trots att utbudet på kläderna könen emellan är så pass olika så skulle jag nog ändå vilja ge samma råd när det gäller att hitta kläder online. Nämligen att använda någon av de sökmotor som finns tillgängliga, med ett index över vilka klädesplagg som finns tillgängliga på den svenska marknaden på nätet.

Märkeskläder för herrar

Utbudet av märkeskläder herrar och damer emellan är nog däremot mer likställt. Detta beror förmodligen på att killar har ett betydligt större behov av att synas och visa upp sig själva än vad tjejerna har när det gäller kläder. Tjejerna använder sig istället av diskreta saker som smink och diverse andra accessoarer som handväskor och liknande, men vi killar har bara kläderna och en frisyr att visa upp oss med hjälp av. Därav tror jag att märkeskläder är betydligt vanligare bland killar än bland tjejer.

Kavajer är snyggt på män

Enligt olika undersökningar som finns att tillgå på nätet så attraheras många kvinnor av män som bär kavaj. Om man då ska tolka dessa undersökningar så kanske det är läge att låta kavajen slippa dendär tråkiga stämpeln som kontor nissens ständiga följeslagare och istället bli ett mer allmänt plagg över hela landet, och inte bara i kvarteren runt Stureplan.

 

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)